Werk slimmer en sneller met Spuitfolie!

Spuitfolie is zeer veelzijdig en heeft uiteenlopende toepassingen. Zo kan Spuitfolie in de bouw worden toegepast, maar ook op renovatie- en onderhoudsprojecten bij bijvoorbeeld schilderwerk. Veel schilders kiezen er tegenwoordig voor om met een verfspuit te werken voor een stabiele kwaliteit en tijdsbesparing. Het beschermen van het glas is hierbij een belangrijke maar ook een bewerkelijke en tijdrovende klus.

Het gebruik van Spuitfolie bespaart u veel tijd en moeite ten opzichte van andere beschermingsmaterialen zoals tape en karton. Doordat het snel en gemakkelijk is aan te brengen, levert u in een handomdraai een optimaal resultaat!
 
 
 
 
 

Wat is Spuitfolie?

Spuitfolie is een sterke, elastische beschermfolie voor tijdelijke bescherming tijdens het gehele bouwproces.
Het kan eenvoudig worden aangebracht en beschermt o.a. tegen krassen, vlekken, verf- en cementspatten, vuil en corrosie.

Dekt en hecht in één keer.

Werk efficiënter en sneller.

Milieuvriendelijk en zonder vluchtige stoffen (VOC FREE).

Hoe werkt Spuitfolie?

Afplakken en aanbrengen

Beschermen

Verwijderen

Spuitfolie behoudt werken met daglicht

Wist u dat Spuitfolie lichtdoorlatend is? Spuitfolie droogt transparant op waardoor u optimaal gebruik kunt maken van het daglicht in tegenstelling tot wanneer de ramen worden afgeplakt met maskeerpapier.
 
Merijn Bronkhorst, Verftheater
Merijn Bronkhorst, Verftheater
Lees verder
“10x sneller dan afplakken!”
Iwan Gronert, IWG Schilderwerken
Iwan Gronert, IWG Schilderwerken
Lees verder
“Spuitfolie vind ik helemaal geweldig, wat een tijdwinst! Daarnaast heb ik geen last meer van wapperend folie of loskomend tape na een eerste natte laag spuiten. Het is doorzichtig en licht doorlatend, niet kwetsbaar, er ontstaat geen condensvorming en het komt er makkelijk af. Kortom, ik werk er graag mee!”
Vorige
Volgende

Meer weten over Spuitfolie en/of onze andere producten?

We nemen zo snel mogelijk contact met u op direct contact met u op!